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Autor(es)
1981
A definition of descriptors to be used for the qualification of chocolate flavours in organoleptic testing. In: Theobroma v. 11 p. 209-217, 1981.
Lopez, A. S.
;
McDonald, C. R.
;
Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)
1984
Limitação da "prova de corte" no controle de qualidade do cacau comercial. In: Theobroma v. 14 p. 199-207, 1984.
Lopez, Alex S.
;
Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)
2019
Tendências e especificações do mercado de chocolate
Santos, Givago B. Martins dos
;
Santos, Pricilla B. M. dos
;
Santos, Almir Martins dos
;
Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)
;
Ceplac, Comissão Executiva do Plano da Lavoura Cacaueira
1975
Yield characteristics of Theobroma cacao L. with special reference to studies in Nigeria. In: Revista Theobroma v. 5 n. 3 p. 21-36, 1975.
Atanda, O. A.
;
Jacob, V. J.
;
Ministério da Agricultura e Pecuária