Título: The use of Ethrel-induced of cacao fruits to study the control of cherelle wilt. In: Theobroma v. 10 p. 253-256, 1980.
Autor(es): Resnik, M. E.
Orchard, J. E.
Mendes, L. F.
Editor: Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)
Idioma: en
Tipo: Artigo
Data: 1980
Resumo: One of the problems in the study of cherelle wilt is to predict which fruits are going to wilt. To overcome this difficulty and aid in the study of cherelle wilt, it was found that the application of Ethrel to the pedicel of young fruit produced morphological changes similar to natural wilt. A preliminary experiment showed that induced wilt could be prevented by the application of indolebutyric acid and gibberellic acid.
Palavras-chave: THEOBROMA CACAO;  PECO FISIOLÓGICO;  ETHREL;  AUXINA;  ÁCIDO GIBERÉTICO
URI: http://192.168.3.118:8080/handle/1/1808
Aparece nas coleções:Revista Theobroma
Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
BR2019001157.pdf2,47 MBAdobe PDF Thumbnail
Visualizar/Abrir


Os itens da Biblioteca Digital são de acesso aberto para uso não comercial, desde que citada a autoria e a fonte. Salvo quando outras restrições estiverem expressas no termo de uso.