New procedure for diaphorase stain in cacao isozymes. In: Agrotrópica v. 13 p. 151-152, 2001.
Registro completo de metadados
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yamada, Milton Macoto | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-17T14:04:44Z | - |
dc.date.available | 2023-10-17T14:04:44Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.3.118:8080/handle/1/1677 | - |
dc.description.abstract | The limitations in use of isoenzymes in cacao is due to its low polymorphism. One enzyme system that can be usefull to increase polymorphism is diaphorase. However, the problem with this enzyme system is the inconsistence of results. It is proposed one modification of gel stain that improve repeatability instead of resolution. | pt_BR |
dc.language.iso | en | pt_BR |
dc.publisher | Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA) | pt_BR |
dc.subject | PROTOCOLO | pt_BR |
dc.subject | ELETROFORESE | pt_BR |
dc.title | New procedure for diaphorase stain in cacao isozymes. In: Agrotrópica v. 13 p. 151-152, 2001. | pt_BR |
dc.type | Artigo | pt_BR |
dc.contributor.copyright | Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA) | - |
Aparece nas coleções: | Revista Agrotrópica |
Arquivos associados a este item:
Arquivo | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
BR2019000819.pdf | 50,81 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Os itens da Biblioteca Digital são de acesso aberto para uso não comercial, desde que citada a autoria e a fonte. Salvo quando outras restrições estiverem expressas no termo de uso.