Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorFerreira, Hilmar I. S.-
dc.date.accessioned2023-09-13T14:51:29Z-
dc.date.available2023-09-13T14:51:29Z-
dc.date.issued1992-
dc.identifier.urihttp://192.168.3.118:8080/handle/1/1222-
dc.description.abstractThis paper presents economic evaluation of cacao production in Bahia, Brazil, by the standard prime cost of production approach, using indicators like Price-Cost Break-Even Point - PCBEP - and Still Economic Maximum Price-SEMP. It is showed situation in two of the twelve scenarios designed by combination ofthree cases of fixed costs with four technologies. It is also achieved production cost function, used in evaluation. According to profitability, the situation is very unfavorable for the cacao producer.pt_BR
dc.language.isoenpt_BR
dc.publisherMinistério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)pt_BR
dc.subjectTHEOBROMA CACAOpt_BR
dc.subjectCUSTO DE PRODUÇÃOpt_BR
dc.subjectAVALIAÇÃO ECONÔMICApt_BR
dc.titleCacao standard production cost monitoring in Bahia, Brazil. In: Agrotrópica v. 4 p. 53-70, 1992.pt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.contributor.copyrightMinistério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA)-
Aparece nas coleções:Revista Agrotrópica
Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
BR9500947.pdf46,75 MBAdobe PDF Visualizar/Abrir


Os itens da Biblioteca Digital são de acesso aberto para uso não comercial, desde que citada a autoria e a fonte. Salvo quando outras restrições estiverem expressas no termo de uso.