Cacao standard production cost monitoring in Bahia, Brazil. In: Agrotrópica v. 4 p. 53-70, 1992.
Registro completo de metadados
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ferreira, Hilmar I. S. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T14:51:29Z | - |
dc.date.available | 2023-09-13T14:51:29Z | - |
dc.date.issued | 1992 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.3.118:8080/handle/1/1222 | - |
dc.description.abstract | This paper presents economic evaluation of cacao production in Bahia, Brazil, by the standard prime cost of production approach, using indicators like Price-Cost Break-Even Point - PCBEP - and Still Economic Maximum Price-SEMP. It is showed situation in two of the twelve scenarios designed by combination ofthree cases of fixed costs with four technologies. It is also achieved production cost function, used in evaluation. According to profitability, the situation is very unfavorable for the cacao producer. | pt_BR |
dc.language.iso | en | pt_BR |
dc.publisher | Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA) | pt_BR |
dc.subject | THEOBROMA CACAO | pt_BR |
dc.subject | CUSTO DE PRODUÇÃO | pt_BR |
dc.subject | AVALIAÇÃO ECONÔMICA | pt_BR |
dc.title | Cacao standard production cost monitoring in Bahia, Brazil. In: Agrotrópica v. 4 p. 53-70, 1992. | pt_BR |
dc.type | Artigo | pt_BR |
dc.contributor.copyright | Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA) | - |
Aparece nas coleções: | Revista Agrotrópica |
Arquivos associados a este item:
Arquivo | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
BR9500947.pdf | 46,75 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Os itens da Biblioteca Digital são de acesso aberto para uso não comercial, desde que citada a autoria e a fonte. Salvo quando outras restrições estiverem expressas no termo de uso.