Yield characteristics of Theobroma cacao L. with special reference to studies in Nigeria. In: Revista Theobroma v. 5 n. 3 p. 21-36, 1975.
Title: | Yield characteristics of Theobroma cacao L. with special reference to studies in Nigeria. In: Revista Theobroma v. 5 n. 3 p. 21-36, 1975. |
Authors: | Atanda, O. A. Jacob, V. J. |
Publisher: | Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (MAPA) |
Language: | en |
metadata.dc.type: | Artigo |
Issue Date: | 1975 |
Abstract: | A produção total de cacau seco por acre é o principal interesse do cacauicultor e é função do número de frutos produzidos e do peso de suas amêndoas secas. Segundo os industriais, o teor de gordura e aroma dessas amêndoas são os padrões de qualidade mais importantes. |
Keywords: | CACAU; AROMA; VARIEDADE; SEMENTE |
URI: | http://192.168.3.118:8080/handle/1/1896 |
Appears in Collections: | Revista Theobroma |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BR2019001544.pdf | 13,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.